Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG

Γειά σας και πάλι,


Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να σας μιλήσω λίγο για τη φιλοσοφία αυτού του blog.

Πέρα απο τις αναρτήσεις (που ακόμα βρίσκονται σε αρχικό στάδιο λόγω του οτι εκτελούνται εργασίες στον σχεδιασμό του blog) οι οποίες παρουσιάζονται σε μια συνεχόμενη ροή και αποτελούν σημείο γενικευμένης πληροφόρησης για κάθε γωνιά της χώρας, θεωρώ οτι πρέπει να επιτραπεί και να δοθεί το "βήμα" σε πολλούς φίλους προγνώστες να αναδείξουν το δικό τους ταλέντο.

Υπάρχουν εξαίρετοι προγνώστες που εκτελούν την δουλειά τους ακόμα και σε καλύτερο βαθμό απο πολλούς απο εμάς που είμαστε επαγγελματίες μετεωρολόγοι. Πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να φανούν, να αναδειχτούν και να γίνουν γνωστοί προς το ευρύ κοινό.

Γιαυτό και θα βλέπετε ορισμένες φορές προγνώσεις ακόμα για τις ίδιες περιοχές οι οποίες έχουν παρουσιαστεί απο διαφορετικούς προγνώστες των οποίων γράφω και τα ονόματα για να τους μαθαίνετε. Οπότε κάποιες απο τις προγνώσεις (όπως είναι λογικό) θα διαφέρουν και ελαφρώς μεταξύ τους. 

Εκτιμώ οτι αυτό είναι μια σωστή κίνηση, γιατί πολλά απο τα παιδιά αυτά εργάζονται καθημερινά απο τα σπίτια τους, χωρίς να έχουν καμία οικονομική βοήθεια ...και επειδή αγαπάνε τον καιρό!

Θα στηρίξω πάρα πολύ αυτούς τους ανθρώπους και θα τους ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για την καταπληκτική δουλειά που προσφέρουν στο blog μου!

Φιλικά,

Καλλιάνος Ιωάννης
Μαθηματικός - Μετεωρολόγος ΕΡΤ

1 σχόλιο:

  1. Καλώς σας βρήκα........
    Ευχαριστούμε για αυτή την πολύ όμορφη δυνατότητα.......
    Αλλά και την αναγνώριση των προσπαθειών μας......
    Μπήκες στην καρδιά μας γρήγορα....
    Θα ήθελα να σε είχα μέλος και στην ομάδα μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή