Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι.ΚΑΛΛΙΑΝΟ


Αγαπητοί μετεωρολόγοι, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, καιρόφιλοι και μη, σας υποδέχομαι στο νέο μου διαδικτυακό "σπίτι". 

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα, αφού θα συνεργαστώ με σημαντικούς συντάκτες καιρού και έτσι θα προσπαθήσουμε να σας πληροφούμε καθημερινά επι 24ώρου βάσεως για την καιρική εξέλιξη στην χώρα μας ...και όχι μόνο!

Μέσα απο αυτό το blog θα έχουμε τη δυνατότητα να ανταλλάσσουμε απόψεις για τον καιρό και το περιβάλλον, να διαβάσουμε τις αναφορές σας απο κάθε γωνιά της χώρας, να πάρουμε μια προγνωστική "γεύση" απο τα διαμερίσματα ανα την Ελλάδα αλλά και πολλά άλλα.

Σε πολύ λίγες ημέρες θα ξεκινήσουμε τη συνεχόμενη ροή καιρικών ειδήσεων και προγνώσεων, οπότε και θα μπούμε δυναμικά στον χώρο της πρόγνωσης και των καιρικών καταστάσεων.

Αυτό που θέλω μόνο να κάνω, είναι να σας ευχαριστήσω προκαταβολικά για την μεγάλη διάθεση που δείξατε για να συμμετάσχετε σε αυτό το πρωτότυπο blog 24ωρης ροής και να σας ζητήσω να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι να ξεκινήσουμε κανονικά ως ομάδα.

Είμαι σίγουρος οτι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι απο αυτή την προσπάθεια, όπως επίσης σίγουρος είμαι οτι δεν θα μείνει γωνιά της Ελλάδας χωρίς να έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε τι ακριβώς επικρατεί και τι επιτέλους θα επικρατήσει! Οι συντάκτες μας είναι πολλοί και οι ενεργοί καιρόφιλοι ακόμη περισσότεροι!

Να είστε όλοι καλά ...και ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή ειδησεογραφική δουλειά στον χώρο της πρόγνωσης και της παρατήρησης.

Καλή συνέχεια και επανερχόμαστε!

Φιλικά,

Καλλιάνος Ιωάννης
Μαθηματικός - Μετεωρολόγος ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου